Луната е в знак Рак до 22:38ч. Проявлението на Луната

...
Луната е в знак Рак до 22:38ч. Проявлението на Луната
Коментари Харесай

Днес сънищата са пророчески и носят много ценна информация



Луната е в символ Рак до 22:38ч. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво въодушевление и искания от неоправдани упования. Луната в съществен знак носи потребителски темперамент и в случай че в подобен ден получите грижи, внимание, подарък, то безусловно също би трябвало да „ разплатите”. Външните събития отстъпват на втори проект, а преди всичко се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Уязвими са стомаха и млечните жлези. Уязвим е и дванайсетопръстникът. Не би трябвало в този момент да се вършат никакви интервенции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

От 19:57 до 22:38ч Луната ще се движи на луфт, след което минава в символ Лъв.

1 8 лунен ден продължава до 20 : 12 ч . За да разберете този лунен ден е хубаво да си спомните „ Снежната кралица” и огледалото на трола, летящата маймуна от „ Вълшебника и изумруденият град”, които правилно служат на своя заповедник. Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволяват негативни мисли и нарцисизъм. В този ден могат да се отворят остарели рани. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Болестите на лунния ден са сходни на маймуната - маскирани и гримасничат. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия. Или да стане натравяне с медикаментите. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Ритуалната храна са орехите. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности.

Този лунен ден не е доста добър. Във всеки неподходящ ден не би трябвало да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и остатъкът от въглехидрати способстват за увеличение на тежестта. Но цялостно изключване на въглехидратите не трябва да се позволява. Да се понижи физическото натоварване. Необходимо е да се организира психическо разтоварване, тъй наречените енергиен пост – да не се гледа тв приемник, да не се слуша радио, да не се употребява компютър, да не се четат вестници. Нужно е да се лимитират медикаментите. Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благоухание или тамян, които да отстранят насъбраната отрицателна сила.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за вашите фамилни връзки. Всички могат да се окажат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и такт, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна и на малко на брой това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка посред.

Секс – Сексът би трябвало да е спокоен, муден и не толкоз деен. Любовната игра на телата не трябва да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина. Счита се, че следователно душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт. Не е най-благоприятното време за групов труд.

Сънища - Сънищата, в този ден са оракулски и носят доста скъпа и потребна информация, най-важното е да ги разберем вярно. Кошмарите приказват за това, че сте създали някаква неточност в живота.

Подстрижка – не се предлага

18-ти лунен ден – знак: Огледало, маймуна - Хората, родени в 18-ти лунен ден нормално са работливи, упорити, търпеливи и работоспособни. Често реализират поставените цели, положително състояние в обществото и материално благоденствие. Благодарение на своите гении, те са способни да се осъществят на практика във всяка сфера. Те могат да учат, да увличат след себе си хората и да ги управляват. Добре е другите да се вслушват в техните препоръки, тъй като са мъдри. Тези хора умеят да виждат както своите, по този начин и непознатите неточности.

В тях могат да се разсънят лечителски качества. Възприемат живота с усмивка и се забавляват. Някои от тях имат отлични актьорски благоприятни условия. Дори да не станат артисти, те влагат артистизъм във всяка една работа. Най-голяма щета ще им носи егоизма. Да обитават по-често на море, до река, изключително в случай че имат Луна във воден знак (Рак, Скорпион, Риби). Препоръчват се занимания с водни спортове.

1 9 лунен ден стартира от 20 : 12 ч и продължава до 2 1 : 2 2ч на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР