Луната е в знак Рак до 21:33ч на 13 март Това

...
Луната е в знак Рак до 21:33ч на 13 март
Това
Коментари Харесай

Ден за състрадание, милосърдие, хармония и любов


Луната е в символ Рак до 21:33ч на 13 март

Това време е уместно да се посвети на фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура. Този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Един от най-хубавите начини е приготвянето на общ обяд или вечеря за другари и родственици. При Луна в Рак се покачва чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

Луната излиза на луфт от 17:45ч до 21:33ч, след което минава в символ Лъв.

Лунен календар: 11 лунен ден продължава до 13:14ч на 13 март

Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно. Не рискувайте с нови планове и избягвайте значими въпроси. Приемайте ставащото като неизбежна част от ориста без да се противите.

Не би трябвало да се претоварвате. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване. Уязвими са главата и гръбначният дирек.

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите. Проявата на усеща към близки или другари ще помогне да се оправят влошени връзки.

12 лунен ден стартира от 13:14ч на 13 март и продължава до 14:17ч на 14 март

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Символ – сърце. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни.

Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро.

Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали силата на лунния ден.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации.

В този ден положителните молебствия биват чути във Вселената, само че те би трябвало да са откровени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Слънчев календар – 28 безоблачен ден – Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Добре е за усамотение, медитации.

Астро-аспекти

Слънце съвпад Нептун (важи няколко дена)

Луна съпротива Плутон ( 17:00ч – 19:00ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР