Луната е в знак Рак до 21:27ч на 2 април

...
Луната е в знак Рак до 21:27ч на 2 април
Коментари Харесай

Посветете времето на своя вътрешен свят

Луната е в символ Рак до 21:27ч на 2 април

Време за проявлението на тези усеща, които от дълго време потискаме в себе си. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и елементарно раними, потапят се в своя вътрешен свят.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките.Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Продължава 8 лунен ден до 12:01ч на 1 април (от 11:10ч на 31 март)

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Може да възродите старите планове. Нужно е да се реагира бързо на проблемите, да не им се оставя време за развиване. Да се заобикалят всевъзможни разногласия и влизане в спорове.

Доминиращ 9 лунен ден от 12:01ч на 1 април до 13:00ч на 2 април

Този лунен ден алегорично е обвързван със знака Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. 9-ия лунен ден е рисков по собствен метод, защото тъмните сили се разсънват през днешния ден и се пробват да ни съблазнят и изпитат. През цялото лунно денонощие ще чувствате отрицателната сила и нейното влияние. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите дефекти. Различни провокации ще идват от всички страни, тъй че останете скромни и не се поддавайте на илюзии. Тези, които имат чиста съвест, няма потребност да се тормозят от негативните последствия.

Какво можете да вършиме? Да си почивате, да възстановявате силата си. Посветете времето на вътрешния си свят. Отделете свободно време за заниманието или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, само че не се занимавайте с значими въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Здраве – Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения. Всякакви очистителни процедури в този интервал се приветстват. Очистване на пространствата физически и енергийно.

Диета - Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни артикули и се откажете от изкуствените (газирани питиета, сладкиши и т.н.). Може риба, само че изключете друго месо, гъбите и продълговати зеленчуци като краставици, моркови. Да се заобикаля преяждането.

Отношения - В страстите може да се следи равнодушие или непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Бъдете търпеливи в диалог с другите. Избягвайте агресивността. Не се месете на никого в работите, защото чувствителността се усилва и споровете елементарно се разпалват. Избягвайте диалог с колегата си за взаимното ви бъдеще и разбор на възприятията.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

12 безоблачен ден - В него господстват скрити сили. Днес всеки получава толкоз, колкото е заслужил. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ.

По държанието на животните в този ден се съди по какъв начин се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР