Луната е в знак Рак до 20:32ч. Време, което трябва

...
Луната е в знак Рак до 20:32ч. Време, което трябва
Коментари Харесай

Луната е в знак Рак - време за семейството, дома и за близките ви хора

Луната е в символ Рак до 20:32ч. Време, което би трябвало да се посвети на фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. Сега сме по-чувствителни, прочувствени и раними. Уязвими елементи на тялото – корем, гърди и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните субстанции и със спиртните напитки. Да се отбягват водните процедури.

Луната се движи на луфт от 05:49ч до 20:32ч. и всичко, което предприемете ще е на вятъра. Не започвайте нищо ново и значимо. Става единствено за рутинна работа, дотъкмяване на започнатото и за отмора. Не правете огромни покупки, не сключвайте контракти.

В 20:32ч Луната минава в огнения знак Лъв.

Новолуние в 05:49ч – настава 1лунен ден (от 05:49ч до 06:13ч на 13 юли). Време за лунна диета и работа с стремежи. Почти по едно и също време с него има отчасти слънчево затъмнение.
2 лунен ден (започва в 06:13ч на 13 юли до 07:24ч на 14 юли) Символ на този ден е рогът на изобилието.

Денят е подобаващ да си изпросите от ориста благосклонност и шанс. Всичко, което се прояви в живота ви през този лунен ден е належащо да се одобри с признателност, тъй като в този момент ориста ви изпраща това, което ще ви е от изгода в близко бъдеще, даже сега да не ви наподобява по този начин. Ден за струпване на сила и осъзнаване на своите благоприятни условия. Направете на някого подарък, като можете да започнете първо от себе си. Посланието „ Направи положително, предай нататък” е потребна рекомендация за втори лунен ден!

Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Може да стартират в фамилията промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение ще бъдат признати без противодействие и възражения. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.
Подходящо е за недояждане и начало на диета.

В този ден зетьовете не изпитват изключително уважение към тъщите. Отнасят се с лека немарливост към майките на своите благоверни съпруги. Между снаха и свекърва пък в този момент царува крепко безразличие една към друга. Нека да заобикалят да влизат в спречкване и да вземат решение значими въпроси между тях.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Не се опасявайте да експериментирате.
Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР