Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият

...
Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият
Коментари Харесай

Днес сънищата повдигат завесата на подсъзнанието

Луната е в символ Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият вътрешен свят. Увеличена е чувствителността, емоционалността, ставаме по-възприемчиви и раними към близките въздействия. Характерни са демонстрация на прищявки, неустойчиво въодушевление. Уязвими са стомахът и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

От 18:00ч до 20:10ч Луната ще се движи на луфт. В този интервал не започвайте нищо ново, нищо значимо.

В 20:10ч Луната минава в огнения знак Лъв.

До 11:56ч работи вчерашната наклонност да се приказва по-малко, а в случай че се приказва, да се внимава какво казвате, защото силата на словото в този момент нараства неведнъж. Не изричайте проклятия по адрес на различен човек, както и се пазете да не предизвиквате другите да изричат отрицателни и злобни думи против вас. Подходящо е да се прекара деня на мира, вкъщи, в размисъл. Не извършвайте никакви разрушителни дейности. Здравето е непредсказуемо. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Пазете тялото от преохлаждане и настиване.

В 11:56ч стартира 8 лунен ден, който ще продължи до 13:02ч на идващия ден. Това е ден на промени, трансформации на всички равнища: енергийни, духовни и физически. Вътрешните сили на тялото се усилват. Човек в този ден се преобразува, също като Феникса, като че ли се ражда още веднъж.

8 лунен ден е зависещ на стихията на огъня и не просто на огъня, а огъня на преображението. Именно посредством него човек се трансформира в качествено ново ниво. Не инцидентно знак на деня е птицата Феникс, която всякога възкръсва от пепелта. Същото става и с нас освен това на умствено и на клетъчно ниво.

По това време може да има прочувствена неустойчивост, безпричинни промени в настроението, човек постоянно се хвърля от една прекаленост в другата прекаленост. Това положение се дължи на обстоятелството, че има преструктуриране на индивида - старите стратегии се заменят с нови или се трансформират в по-съвършени. По принцип всеки подобен интервал постоянно се разграничава по трудност, а колкото по-фино е преобразованието, толкоз по-неспокоен може да бъде. Затова в този миг се предлага да се ограничим от огромните компании и шумни развлекателни действия.

Много е нежелателно да бъдете ядосани и нервни в осмия лунен ден. Трябва да останете спокойни и да се отнасяте към всичко с рационална подигравка. Лесното прекосяване през измененията ще ви помогне да се отворите вътрешно към всичко ново и желанието за смяна. Всичко, което се случва в този момент, би трябвало да се приема за даденост, като един тип възвишен урок, който би трябвало да бъде теоретичен.

Нежелателно е да се палят огньове. Бъдете деликатни с електроприборите. "Огненият " ден е пълнен с изгаряния. Освен това осмият лунен ден е неподходящ за работа със земята - на този ден човек "сее " в земята семената на омраза, ненавист, яд и несправедливост.

Днес се приветстват масажите и ароматерапията. В този интервал периферната нервна система е уязвима, по тази причина, в случай че е допустимо, би трябвало да съблюдавате успокоение, да не приемате несъразмерна физическа интензивност, да не бъдете прекомерно усърдни в тренировките.

Препоръчват се очистващи практики – физически и енергийни. Болестите, почнали в 8 лунен ден, могат да бъдат рискови. Често става неточност с диагнозите.

В интимни взаимоотношения би трябвало да съблюдавате изключителната нерешителност. Най-добре е да употребите деня за "теория ", т.е. четене на книги за полови техники. Дори да усетите предпочитание и мощ да го извършите е по-добре да се въздържате.

Сънищата в границите на 8 лунен ден повдигат завесата на подсъзнанието и откриват доста забравени и нерешени проблеми, от които сте се отвърнали, без да извършите нищо с тях. Може да мислите, че по този метод всичко остава обратно, само че не е по този начин. Трябва да се развържат тези възли другояче рискувате да се въртите постоянно в кръг. Предсказанията, получени в съня, демонстрират тези "възли " по какъв начин могат да бъдат развързани.

Ако в сънищата си виждате необятни пространства като полета, морета, небе, толкоз повече процеси на превръщане (трансформация) се случват с вас.

Подстригване може единствено до 11:56ч, по-късно не се предлага.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР