Луната е в знак Рак до 19:30ч на 21 октомври

...
Луната е в знак Рак до 19:30ч на 21 октомври
Коментари Харесай

Днес трябва да се мисли само в положителна посока

Луната е в символ Рак до 19:30ч на 21 октомври - В това време хората са доста чувствителни и елементарно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в личния вътрешен свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става изменчиво, несигурно. През този интервал е по-добре да не се вземат решения и да не се вършат недомислени дейности. Време, което би трябвало да се отдели за фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура. Почистването и измиването вкъщи в този момент е елементарно и дейно.

Уязвими са стомаха, дванайсетопръстникът, диафрагмата, млечните жлези. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Бъдете подготвени за такива неприятни феномени, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

Доминиращ 22 лунен ден до 23:21ч на 20 октомври (от 22:25ч на 19 октомври)

Двадесет и вторият лунен ден е спокоен, прелестен ден, преминаващ под знаците на Слона, книгата, ключа, въплъщава мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата, търпението, прозрението, силата, духовното търсене. Това е ден за струпване на познания и предаването им на други, ден за работа с разнообразни източници, удобен интервал за преосмисляне на предходния опит и за равносметка. Днес човек би трябвало да мисли единствено в позитивна посока.

Вашите интелектуални качества в този лунен интервал са изцяло задействани и жадуват за нови познания. Ако го прекарате в бездейност, мързел и безсмислени занимания, да вземем за пример да гледате телевизия или да играете карти, тогава силата на Луната ще се обърне против вас и в последна сметка ще забележите, че паметта ви стартира да се утежнява всеки ден и способността ви да се концентрирате понижава.

Увеличават се качествата на индивида за креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят положителни нови благоприятни условия. Може да намерите нови решения на остарели проблеми, да ви хрумнат нови истински хрумвания. Енергията на този лунен ден ни оказва помощ да усвоим дълбоки знания, да разберем главната същина на събитията. Необходимо е да се види позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че излаз постоянно има.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове. Днес не вземайте съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е доста подобаващ за другарство, тъй като хората в този момент не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Бъдете великодушни във връзка с децата. Трябва също да се помни, че през този интервал дейностите, свързани с щедрост, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате през днешния ден за потребностите на духовните общества и общности, толкоз повече ще се върне при вас по-късно. Основното е, че вашият принос би трябвало да бъде откровен и лишен от егоистични цели.

Много удобен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да издигнат завесата на тайните познания, да разкрият смисъла на своите редове и притчи.

Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Този ден би трябвало да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния дирек. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Следва 23 лунен ден от 23:21ч на 20 октомври до 00:25ч на 22 октомври

4 безоблачен ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР