Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира

Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира ...

Денят не е подходящ за предприемане на важни дела.


Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението е променливо и нестабилно. Капризи и претенции поради неоправдани очаквания. Човек лесно се поддава на краткотрайното въздействие на вътрешните несъзнателни импулси и затова понякога извършва неадекватни действия. Повишена чувствителност, емоционалност и ранимост. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната се движи на празен ход от 09:59 до 14:46ч. Това време не е подходящо за предприемане на важни дела, за важни покупки. Ако имате възможност почивайте, вършете рутинната си работа или довършвайте нещо, което по-рано сте захванали.

В 14:46ч Луната преминава в знак Лъв и ще остане до 17:31ч на 28 март. Самоувереността ще започне бавно да нараства, заедно с енергийният потенциал. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

9 лунен ден продължава до 14:04ч. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Не се занимавайте с важни въпроси. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите и не се месете в техните работи. Избягвайте агресивността.

10 лунен ден започва в 14:04 и продължава до 15:12ч на следващия ден. Добър, светъл ден. Ден на знанието. На 10-ия лунен ден Кундалини се издига - божествената енергия, която се дава на човека при раждането, както и достъп до тайни източници на знание, което ни позволява да разберем нашето минало и да формираме целта на бъдещето. Понякога човек започва да прави нещо напълно несъзнателно. Отличен ден за умствен и физически труд. Всички дела се развиват добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Плановете приведете в съответствие с реалността.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с нашия източник. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството ви и неговите традиции. Изразете чувствата си на вашите близки, нека знаят как ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.

Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. Не допускайте да има скандали. По-малко емоции! Благоприятно време за любов, за развитие и укрепване на партньорските отношения, връзките и контактите, за творчество и духовно търсене. Благодарение на вдъхновението, което е характерно за този ден, можете да ви посетят вдъхновение и прозрения, денят е просто богат на прекрасни идеи и проекти.

Здраве – Болест възникнала в 10-ия лунен ден е свързана с рода, семейството, това е кармично заболяване. Добре е да се пие светена вода, "сребърна" вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Да се избягва тежка и пикантна храна. Може да се появят проблеми с храносмилателно разстройство, отоци, болести на млечните жлези. Възможно е също така да има неприятни усещания - болка, тежест, недостиг на въздух, киселини в стомаха. По-добре е да се въздържате от пиене на алкохол и приемане на лекарства с химически произход. Полезни и ефективни са водните процедури, къпането. Пийте в голямо количество билкови чайове и натурални сокове. Създайте за себе си комфорт, въведете ред в дома си. Не се преуморявайте. Бъдете внимателни към себе си и другите хора.

Секс - Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми.

Човекът, заченат в 10-ия лунен ден се отличава с много силна връзка с целия си род. Подкрепата на роднини му е обезпечена и даже и от починалите предци. Връзката с родителите при тези хора е много силна и за цял живот. Родителите на такова лице трябва да поискат от своите предци щастлива съдба за своето дете. Този човек много ще пътува, най-вероятно ще е свързано с работа или бизнес. Не е желателно обаче да остане да живее в чужбина завинаги, защото няма да намери щастие там. Родният край неизменно ще го тегли обратно, защото ще има силна връзка.

Подстригването в 10 лунен ден е опасно, може да подкопаете здравето си. Ще окаже неблагоприятно влияние на физическото състояние на организма, намалява енергийният потенциал. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване.

Сънища - През това лунно денонощие често се сънуват леки и приятни сънища, които за съжаление не се сбъдват.

Езотерика – В 10 лунен ден се препоръчва да медитираме над собствената карма и кармата на рода, за да разберем нашето минало и настояще. Размишленията върху родословното дърво, медитацията върху портретите на предците трябва да бъдат съчетани с укрепването на дома, семейството.

Източник: novini.bg