Луната е в знак Рак до 12:08ч на 28 октомвриЛуната

...
Луната е в знак Рак до 12:08ч на 28 октомвриЛуната
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Ден за алхимия на духа, време за постигане на висша мъдрост

Луната е в символ Рак до 12:08ч на 28 октомври

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности.

Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.
свързани новини4207на 19.09.20216848на 04.09.2021
Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Жени, които кърмят би трябвало да внимават за мастит.

Лунен календар - 20 лунен ден до 22:06ч на 26 октомври (от 21:18ч на 25 октомври)

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисъл, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.
свързани новини8563на 12.08.2021
Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще имат тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви запаси.
свързани новини5197на 26.06.2021
Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Избягвайте сцените на ревнивост и недоразумение в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако осъществите ново другарство, допустимо е този човек да стане най-хубавият ви другар или общуването ви може да се трансформира в освен това.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

21 лунен ден от 22:06ч на 26 октомври до 23:01ч на 27 октомври

Слънчев календар - 10 безоблачен ден – Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо време за усамотение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отсрочи го отложете. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР