Луната е в знак Рак до 09:34ч на 27 май,

...
Луната е в знак Рак до 09:34ч на 27 май,
Коментари Харесай

Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни”

Луната е в символ Рак до 09:34ч на 27 май, след което минава в символ Лъв.

Всичко каквото вършиме, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Увеличават се упоритостите. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление. Подходящо е за благотворителни каузи.

Луната в Лъв кара да "пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Луната се движи на луфт до 09:34ч. Не бързайте нищо значимо да стартирате в същото време.

Доминиращ 6 лунен ден от 09:47ч на 27 май до 10:54ч на 28 май

Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни”. В него към земята идва мощен енергиен поток. Денят е емоционален, само че не е неприятен. Негов знак е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Засилва се интуицията.

По предписание в този миг не се случват непредвидени събития, няма непредвидени обстановки - нито положителни, нито неприятни. Обикновено всичко е както преди, без доста смяна. Тибетските астролози предлагат на 6-ия лунен ден да се въздържате както от дълги, по този начин и от къси пътувания. Смята се, че това време е предопределено за релакс и пътуването може да наруши спокойния темп на живота. Такъв потрес може да докара до непредвидими негативни последствия. Тибетската школа по астрология също не предлага предоставяне на персонални движимости на никого през този интервал. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и щастието: те ще „ изтичат” като вода или "ще отлетят " като птицата на 6-ия лунен ден.

Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Мислете за 6-ти лунен ден като време за отмора, бездейност, съзерцаване. Опитайте се да бъдете деликатни и не се поддавайте на никакви провокации. Запазете успокоение и приемливост към всичко, което се случва. Шестият лунен ден доста наподобява на вода, в която всичко се отразява, само че не се задържа нищо. Самите вие би трябвало да сте леки, спокойни, само че в това време преносими като въздуха. Ако сте в положение да поддържате вътрешен баланс, ще прекарате това време на драго сърце. По-малко се отдавайте на мислене. Не се задълбочавайте в своите житейски проблеми. Изпратете мислите си на „ свободно плаване”. И тогава ще ви се разкрият истини, до които към момента не сте съумели да стигнете. Не очаквайте, че ненадейно ще ви пристигна някоя блестяща концепция, която ще обърне целия свят с главата надолу. Не, ще получите отговори на елементарни, само че доста значими въпроси, да вземем за пример: „ Обича ме - не ме обича? “, „ Лъже ли или не лъже? “, „ Приятел или зложелател? “ и така нататък

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики, да се посветите на самоусъвършенстване. Хубаво е да си поплачете.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с обичайни пози. Въздържайте от пози, които изискват по-активни дейности. Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

8 безоблачен ден - Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация. Добре е да се демонстрира гостолюбие, безкористност, да се оказва помощ на всеки, който се нуждае от помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР