Луната е в знак Рак до 02:58ч на 17 март.

...
Луната е в знак Рак до 02:58ч на 17 март.
Коментари Харесай

Време за сериозни избори и за завършване на старите дела

Луната е в символ Рак до 02:58ч на 17 март.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Лесно се поддаваме на краткотрайното влияние на вътрешните несъзнателни импулси и по тази причина от време на време правим несъответстващи дейности. Например, без да мислим подхващаме опасности или вършим неоснователни жертви. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате такива неприятни феномени като болки, киселини.

Продължава 9 лунен ден от 11:09ч на 14 март до 12:00ч на 15 март.

Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Не се занимавайте с значими въпроси. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Бъдете търпеливи в диалог с другите и не се месете в техните работи. Избягвайте агресивността.

Следва 10 лунен ден от 12:00ч на 15 март до 13:00ч на 16 март.

Добър и ярък ден. Ден на знанието. Отличен ден за мисловен и физически труд. Всички каузи се развиват добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Плановете приведете в сходство с действителността.

10 лунен ден се свързва с корените на рода, с нашия първоизточник. Ето за какво е добре да обърнете внимание на всичко, което е обвързвано със фамилията ви и неговите обичаи. Изразете възприятията си на вашите близки, дано знаят, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.

Не допускайте да има кавги. По-малко страсти! Благоприятно време за обич, за развиване и подсилване на партньорските връзки, връзките и контактите, за творчество и духовно търсене.

Болест зародила в 10-ия лунен ден е обвързвана с рода, фамилията, това е кармично заболяване. Добре е да се пие светена вода, "сребърна " вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Да се заобикаля тежка и пикантна храна.

Това е най-подходящото време за забременяване на дете. Човекът, заченат в 10-ия лунен ден се отличава с доста мощна връзка с целия си жанр. Подкрепата на родственици му е обезпечена и дори и от умрелите предшественици. Връзката с родителите при тези хора е доста мощна и за цялостен живот.

Подстригването в 10 лунен ден е рисково, може да подкопаете здравето си. Ще окаже неподходящо въздействие на физическото положение на организма, понижава енергийният капацитет. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подкастряне.

През това лунно денонощие постоянно се сънуват леки и приятни сънища, които за жалост не се сбъдват. (обърнете внимание на часовете)

Днес е 30 безоблачен ден - Ден на Божията берекет. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, леко зарево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР