Луната е в знак Овен от 02:45ч, където ще остане

...
Луната е в знак Овен от 02:45ч, където ще остане
Коментари Харесай

Днес хората стават по-сприхави и конфликтни

Луната е в символ Овен от 02:45ч, където ще остане до 11:38ч на 18 декември.

Нараства прочувственото напрежение, ускорява се импулсивността. Хората стават по-сприхави и конфликтни. Така че се опитвайте да контролирате страстите и не търсете в този момент способи да изяснявате връзките си. Днес компромис надали е вероятен. Може да се изригне от една дума. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да се отсрочат. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, лекото натоварване обаче няма да навреди. Бъдете деликатни - в този интервал са вероятни пострадвания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване.

9 лунен ден продължава от 12:57ч на 15 декември до 13:23ч на 16 декември.

Нищо не би трябвало да се възнамерява и да не се стартират нови каузи. Откажете се от значими срещи и огромни покупки. Общуването би трябвало да е лимитирано, да се управляват страстите и да бъдете деликатни към постъпващи оферти. Да се лимитират контактите с други хора и да се заобикалят разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Обърнете внимание на децата си, в този момент са изключително уязвими и беззащитни.

В 9-ти лунен ден постоянно се изпада в заблуди, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, уплахи. Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да се прекара в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останете в тясно другарство или усамотение.

Следва 10 лунен ден от 13:23ч на 16 декември до 13:49ч на 17 декември.

Най-добрият ден за търсене на смисъла на живота, да се дефинира линията на държание за в бъдеще, за полагане начало на всевъзможни каузи, за деен отдих.

Хубаво е в този ден да си спомните за традициите на рода, за предците си, да разглеждате фамилните албуми, да се отиде на черква и да се упоменат умрелите. Благоприятно време за срещи с близки, родственици, посещаване на родители, за помиряване и преустановяване на различия.

Подходящо е също за работа „ домстрой”, за организация на фамилните каузи. Ако желаете да създадете традиция в своето семейство, то точно в този лунен ден би трябвало да я въведете и да не я прекъсвате до идващия десети ден. В този миг става включване към егрегора на фамилията, към нови източници на сила. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценят от тази позиция.

Добре е да се открият рестриктивните мерки и компликациите, които са ви пречили в работата и живота, елементарно ще откриете грешките, направени по-рано. Денят дава сила на обикновено здравите хора. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. Обърнете внимание на вашите несъзнателни дейности, интуитивни дейности, инстинктивни придвижвания. Скъсани облекла, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове демонстрират корист с силата на деня. Чувството за потиснатост и самотност е знак за идните тествания.

Ден на дейната мъжка сила. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да покажете задоволително интензивност. Ден на подсилване на връзките, развиване на партньорски връзки, контакти.

Днес е 1 безоблачен ден – Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви на всички оптимисти, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен за тези, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, водачи, началници. Тези, които работят независимо, също ги чака непредвидена помощ. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Към самодейностите би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи. Ако имате подозрения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР