Луната е в знак Овен от 01:34ч до 13:32ч на

...
Луната е в знак Овен от 01:34ч до 13:32ч на
Коментари Харесай

Светъл и чист ден - на миротворството

Луната е в символ Овен от 01:34ч до 13:32ч на 17 септември

Емоционалното напрежение се усилва, дейностите и постъпките стават импулсивност, ускорява се конфликтността. Старайте се да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките в този момент. Трудно се реализират взаимни отстъпки. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията стават по-резки. Липсва самообладание. Важните въпроси е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат.

Опитайте се да не се претоварвате физически, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Зачестяват главоболията. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 16 лунен ден до 20:35ч на 15 септември (от 20:11ч на 14 септември)

Светъл и чист ден - на миротворството. Постига се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, изтезаване на съвестта и възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако той живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. В този ден не би трябвало да се крещи и държанието да бъде безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Стойте добродушно и спокойно, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако облеклата се замърсят, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено посредством психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден, които са пеперуда, гълъб.

Не е уместно за покупки, подкастряне и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 20:35ч на 15 септември до 20:59ч на 16 септември

29 безоблачен ден – Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Приветства се възприятието за комизъм, което се демонстрира в този ден като чувство за избавление от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и познания. Благоприятно е за диалози, само че следете за думите, които изричате.

Днес в случай че се препънете с единия крайник или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предизвестяват за някаква заплаха. Лош знак е да загубите нещо материално.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР