Луната е в знак Овен от 00:04ч до 12:37ч на

...
Луната е в знак Овен от 00:04ч до 12:37ч на
Коментари Харесай

Днес даже най-простите и обикновени молби достигат лесно до Небесата

Луната е в символ Овен от 00:04ч до 12:37ч на 16 юни

Емоционалното напрежение се усилва, поражда импулсивност, ускорява се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате страстите и да не изяснявате връзките. Днес мъчно ще постигнете компромис. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията стават по-резки и първосигнални. Липсва самообладание.
Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Ще зачестят главоболията. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени.

23 лунен ден от 02:25ч на 14 юни до 02:47ч на 15 юни

Енергията на деня е напрегната и провокативна. Символ на деня е крокодила.Този лунен ден се счита за времето на разгула на вампирите. Човек или демонстрира енергиен вампиризъм, или става жертва на подобен. Понякога е именуван ден на квадрата или кръста, по тази причина е под напрежение и рисков. Човек има чувството за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Каквото и да става към вас, не се плашете. Помнете, че вие сте олицетворение на светлината и любовта на Бога.
Време за самоограничение и опазване на мира, за дотъкмяване на започнатото. Не е уместно за никакви инициативи. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка. Отношенията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност. Може да имате чувството, че хората сами предизвикат кавги. Не се поддавайте. Пазете се да влизате в пререкания, разногласия и спорове. Трябва да имате самоконтрол и когато се сътвори неприятна обстановка, по-добре да отстъпите.

Полезно е да се организира еднодневно недояждане и процедурите по изчистване на организма. Ако не ви устройва подобен вид, желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността.

Много уместно е да се освободите от всичко остаряло и ненужно. Това може да бъде ликвидиране на организма, а може да е генерално разчистване на дома. Болестите почнали през този ден са продължителни. Ако се разделите в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно още веднъж да се съберете.

Секс – Категорично е противопоказен секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие.
Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират дали сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.
26 безоблачен ден - Ден за правдивост и дарове от ориста, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР