Луната e в знак Овен, където ще остане до 01:44ч

...
Луната e в знак Овен, където ще остане до 01:44ч
Коментари Харесай

Днес молитвите се сбъдват

Луната e в символ Овен, където ще остане до 01:44ч на 21 ноември.

Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата интензивност. Проявява се неспокойствие, предпочитание да стане всичко и незабавно. Не изяснявайте връзките си – вместо това още повече ще се усложнят. Любовните случки, сключване на контракти е желателно да отмените. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите им болести. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Не посещавайте ортодонт. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния дирек. Може да се вършат всевъзможни извършения оформящи талията.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 12 лунен ден, който стартира от 14:55ч на 18 ноември и продължава до15:22ч на 19 ноември.

Тих и спокоен ден, ден на успеха на мъдростта над възприятията и мозъка. Това е и ден на мира и великолепие на духа, ден за усамотение, мир, обич към всичко в близост. Добре е да се прави положително, да се демонстрира съчувствие и състрадание, да се вършат дарения, да се прави щедрост, да се дават дарове. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Повишена емоционалност, сензитивност и обидчивост, само че не би трябвало да спорите, тъй като евентуално ще бъде доста мъчно да се помирите по-късно. Не би трябвало да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в деня!

Отлагайте значимите неща - през днешния ден не е най-хубавият ден за сериозна работа. Лунният денят е неподходящ за решение на финансови проблеми, не е подобаващ и за търговия, печелене на пари и хазарт. Съдебните каузи, в случай че е допустимо е по-добре да се отсрочат.

Предупреждения: Не бързайте! Нека всичко да следва личния си темп, до момента в който не се намеси времето в хода на събитията. Днес не е време да се оплаквате, да плачете и да се самосъжалявате - има заплаха да останете в това положение дълго време. Лош знак е в 12лунен ден да има счупени съдове, разлети течности. Смята се, че това е знак за страдалчество, самотност.

Следва 13 лунен ден, който стартира от 15:22ч на 19 ноември и продължава до 15:49ч на 20 ноември.

Денят носи неудачи съвсем във всичко. Не се предлага да се занимавате с виновни каузи и да се стартират нови.

Болести зародили в този ден мъчно се поддават на лекуване. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е още деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Подстригване може през целия ден.

Сънищата по принцип са правдиви и отразяват компликациите и проблемите, нуждаещи се от неотложно решение, само че постоянно имат алегорична форма и би трябвало да се разшифроват вярно, с цел да се получи отговор.

Днес е 4 безоблачен ден – Добър ден за начало на нови перспективни каузи, за дейни занимания. Рискът е оневинен в този момент. Само не участвайте в
хазартни игри, може да останете без имущество. Време за осъществяване на дълга. Ден на битка за правото, за прояви на състрадание и отбрана на по-слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР