Луната е в знак Овен - Хората стават по-инициативни, по-импулсивни,

...
Луната е в знак Овен - Хората стават по-инициативни, по-импулсивни,
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Завършете незавършеното

Луната е в символ Овен - Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата интензивност. Проявява се неспокойствие, искане да стане всичко и незабавно. Не изяснявайте връзките си – вместо това още повече ще се усложнят.

Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите болести. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Не посещавайте ортодонт. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния дирек. Може да се вършат всевъзможни извършения оформящи талията. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

25 лунен ден (от 02:35ч до 03:09ч на идващия ден)– Всичко, което се случи в днешния ден, може да се назова „ доста звук за нищо”. Постарайте се да се успокоите и умерено да размислите върху обстановката. Може да ви подтикват към дейни дейности, само че по-скоро нито изгода, нито смисъл в тях има. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. В резултат ще получите нови сили. Не би трябвало да стартирате нищо ново през този ден, само че би трябвало да завършите незавършеното.

Хубаво е да се вземе вана, да се изкъпете, уместно за освещаване на водоизточници, за кръщене. Водата в този ден има Божествена мощ. Препоръчително е плуване, гмуркане, да се пие изворна вода. Добре е да се пие бяло вино и сокове.

Общуването с близки хора е потребно и целесъобразно. Добре е да пребивавате в удобна и разпускаща конюнктура. За възстановяване на настроението може да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Интимен сюжет - Създайте интимна вечеря с добра храна, сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино. Това би трябвало да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е прелъстителен. Може да започнете с разпускащ масаж. Дългата въведения, разкриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви. Подходящ е чувственият и муден секс. Ето какво ще ви хареса в този момент.

Бизнес - Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Подходящо време за осъществяване на инвентаризация, не се занимавайте с доста значими документи, правете това, което не изисква нараснало внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения.

Покупки - Шопингът в този момент е потребен за душeвността и настроението. Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето утешение и да ви носи успокоение.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънищата са оракулски, само че би трябвало да умеете вярно да ги изтълкувате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР