Луната е в знак Овен до 23:20ч на 30 октомври

...
Луната е в знак Овен до 23:20ч на 30 октомври
Коментари Харесай

Време на неочаквани изненади и подаръци от съдбата

Луната е в символ Овен до 23:20ч на 30 октомври

Хората са обладани от дух на активност, възторг, дейностите се основават повече на порива, в сравнение с разсъдъка. Периодът е обхванат от напрежение. Могат да зародят ненужни спорове. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите, горната челюст. По това време зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат също и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 13 лунен ден до 16:50 ч на 29 октомври (от 16:28ч на 28 октомври)

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. В този ден Вселената може да повдигне своя тайнствен воал и да освети пътя към незнайното бъдеще. В този ден тези, които са осведомени с кармичните закони, могат да работят с тях за изправяне на кармата.

От позиция на силата на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен запас, възобновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден би трябвало да се отнасяме с нужното внимание и съвестност. Процесите на подмладяване на организма в този момент са изключително дейни. Разкриват се скритите запаси на човек, ускорява се интуицията, изостря се вътрешното му виждане. Време на непредвидени изненади и дарове от ориста.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Не оставяйте започнатото. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за другарство в група, за образование.

Денят е като циничен кръг. Миналото може да ви подсети за себе си, да срещнете от дълго време забравени хора, обстановки дежавю. Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Те все би трябвало да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент.

13 лунния ден е предопределен за работа по грешките. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката. Не се ядосвайте на другите. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво тъкмо сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим. Ако нищо не може да бъде поправено, то най-малко откровено се покайте и душевен поискайте помилван от тези, с които не сте се отнесли вярно.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Ако се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 16:50 ч на 29 октомври до 17:11ч на 30 октомври

13 безоблачен ден –Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР