Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май.

Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май. ...

Астро: Нараства емоционалното напрежение.


Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май. Нараства емоционалното напрежение. Хората стават нетърпеливи, склонни да бързат, поддаващи се на импулсивност. Засилва се конфликтността. Добре е да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношения. Днес трудно ще се стигне до компромиси. Може да се появи главоболие или напрежение в областта на очите, главата. Важните въпроси е по-добре да бъдат отложени.

28 лунен ден от 05:14ч до 05:46ч на следващия ден. 

Символ на този ден е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Това е много хармоничен и добър период, зареждащ с положителна енергия и подходящ за активни дейности. След няколкото енергогубещи дни, днес ще се усети нов прилив сили. ...

Всичко, което се случи днес, добро или лошо не е случайно. Това е вследствие резултатът на вашите действия.

Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Този лунен ден още носи неизменно успех в делата. Всяка работа, насочена към съзидание, ще донесе много положителни емоции и ще се справите лесно. Не е благоприятно за дейности, които са свързани с разрушение, например риболов, кланиците и дърводобивния бизнес. Тези хора, които участват в такива дейности, сами канят нещастието към себе си. Никоя постъпка не остава без последствие и когато нещо ни се случи, ние не знаем откъде ни идва. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят.

Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват и насекоми.
Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Днес е прекрасен ден за запознанства и романтични отношения, особено ако това е първа среща. Енергията на лунния ден благоприятства създаването на нови двойки. Също така е добър ден за сватби.

Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизъм, всичко това води до застой на енергиите в енергийното тяло. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите.

Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или с книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия.
Секс –На прелюдията трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка, да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства - да е абсолютно нежен, трепетен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. В този ден не се приветстват авантюрите за една нощ.

Диета - 28-ми лунен ден се явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.
Сънищата - Образите на съня на този лунен ден са свързани с човешките сърдечни привързаности, със сферата на подсъзнанието, отговорна за чувственото и емоционалното преживяване.

 

Източник: novini.bg