Луната е в знак Овен до 07:38ч на 21 август

...
Луната е в знак Овен до 07:38ч на 21 август
Коментари Харесай

Всичко, което се случва не е случайно

Луната е в символ Овен до 07:38ч на 21 август

Опасно време, в което зачестяват споровете, разногласията, нараства прочувственото напрежение, импулсивността и прибързването. Дори и най-хубавият, благ и прелестен човек може да се трансформира в кавгаджия, който не се интересува от възприятията на хората към себе си. Добре е да се понижи физическата интензивност. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Човек става припрян, не търпи съществуването на невидими окови.
Често се появяват главоболия и се задействат мигрените. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Продължава 20 лунен ден до 22:55ч на 20 август (от 22:31ч на 19 август)

След вчерашният тъмен ден идва ред на двадесетия лунен ден - денят на превъзмогването на подозренията. Това е интервал на промяна, напредък, прилив на сили, излизане на ново равнище. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това.

Днес човек получава опцията да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва в него, не е инцидентно. Ако сте задоволително смели, през днешния ден можете да решите да извършите нещо, което непрекъснато сте отлагали за по-късно.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате на вятъра.

Много добре е, в случай че през днешния ден можете да се отървете от отрицателното минало. Днешният ден ни оказва помощ да намерим същинската независимост. Ето за какво върнете задълженията си, избягвайте неприятно другарство. Може би на мнозина ще им се желае да останат сами със себе си. Това е изцяло обикновено. Всичко обвързвано с астралната, духовната и галактическата сила намира отклик във вътрешният свят на индивида. Много ваши действия през днешния ден могат да се окажат съдбоносни. Която и да е обстановка може да дефинира по-нататъшният ви живот.

Освободете се от подозренията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден горделивост, надменност и взискателност. Препоръчва се да се занимавате със фамилните обичаи, домашни отговорности и главно разчистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести почнали през днешния ден не са рискови, само че могат да получат затруднение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят.

В секса не е належащо да внасяте в този момент нови детайли. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова. Главното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно.

Следва 21 лунен ден от 22:55ч на 20 август до 23:20ч на 21 август

3 безоблачен ден – Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Да не се вършат недомислени разноски. Обезателно съблюдавайте добра просвета на другарство, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с дейностите си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР