Луната e в знак Овен до 05:44ч на 27 ноември

...
Луната e в знак Овен до 05:44ч на 27 ноември
Коментари Харесай

Обърнете мислите си към Бог, днес молитвите ви ще бъдат чути

Луната e в символ Овен до 05:44ч на 27 ноември

Когато Луната се намира в знака на Овен, не планирайте да спите дълго време заран или просто да се търкаляте в леглото. Това е времето да постигнете огромни неща, тъй че се пробвайте да извлечете оптималната изгода от това и използвайте изключителният енергиен поток, започвайки да вземем за пример с това дело, което сте отлагали дълго време. Фокусирайте се върху въпросите, за които е належащо в допълнение внимание.

Луната в Овен оказва помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко незабавно и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани.

Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Не се предлагат процедури и операции по лицето и главата. Често срещано събитие ще са главоболията и безсънието.

Продължава 12 лунен ден до 15:17ч на 26 ноември (от 14:55ч на 25 ноември)

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Енергията е подобаваща за правене на положително, носи естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Времето е уместно да се прекара в усамотение, успокоение, смирение. Отидете на черква и обърнете мислите си към Бог. Помолете го за благосклонност и амнистия. Молете се за здравето на околните си. На този ден небесата се отварят и Бог ще чуе молитвите ви.

Ден, в който са противопоказни всевъзможни негативни страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни.

Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро.

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете в този момент, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта и силата на деня. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж.

Контактуването е удобно, както и за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние, само че след 15:17ч към този момент не е добре да ходите във фризьорски салон, а изцяло независимо да го вършиме. Не би трябвало даже на непосредствен човек да давате.

Следва 13 лунен ден от 15:17ч на 26 ноември до 15:38ч на 27 ноември

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

11 безоблачен ден – Свързан е със Слънцето. Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР