Луната е в знак Овен до 05:12ч на 20 май

...
Луната е в знак Овен до 05:12ч на 20 май
Коментари Харесай

Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение

Луната е в символ Овен до 05:12ч на 20 май

Характерно е за това време прочувствено напрежение, импулсивност, неспокойствие. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Трудно се реализират взаимни отстъпки. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Доминиращ 27 лунен ден от 04:42ч на 19 май до 05:05ч на 20 май

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм.

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни проучвания. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност. Но другите интервенции в региона на недвижимите парцели се предлага да бъдат отсрочени за друго време, защото през днешния ден шансът може да ви прескочи.

Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга.

В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

30 безоблачен ден – Ден на Божията берекет. Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под надзор страстите. Хубаво е да има доста светлина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР