Луната е в знак Овен до 04:29ч на 10 август

...
Луната е в знак Овен до 04:29ч на 10 август
Коментари Харесай

Време за целеустременост и оптимизъм

Луната е в символ Овен до 04:29ч на 10 август

Този интервал се дефинира за човек като време на целенасоченост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на активност, възторг, дейностите се основават повече на порива, в сравнение с разсъдъка. Необходимо е да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват. В дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват.

Ден на нашите заблуждения и неточности

С родителите си, в случай че поддържате връзка спазвайте психическа отдалеченост. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват доста и връзките им стават сходни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се заобикаля всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Доминиращ 20 лунен ден до 23:36ч на 9 август (от 23:14ч на 8 август)

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисли, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Днешният ден ни служи като огледало

Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. Направете това, което събитията изискват.

Подходящо време да се разкрие душата в творчеството или любовта

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят, само че сцена на ревнивост и недоразумение могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това.
Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Смята се, че прислужниците на Дявола управляват този ден

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Водата има в този миг целeбни свойства.
Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 23:36ч на 9 август до 00:00ч на 11 август

22 безоблачен ден – Денят благоприятства основаването на нови контакти и освобождението от всичко излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Бъдете повече време измежду хората на открито. Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), другарски срещи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР