Луната е в знак Овен до 04:29ч на 10 август

...
Луната е в знак Овен до 04:29ч на 10 август
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в символ Овен до 04:29ч на 10 август

Хората са обладани от дух на активност, възторг, дейностите се основават повече на порива, в сравнение с разсъдъка. Този интервал се дефинира за човек като време на целенасоченост и оптимизъм. Да се ускори самоконтрола, възприятието за комизъм и самоиронията. Получената сила мощно изостря страстите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват.

В дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват.
С родителите си, в случай че поддържате връзка спазвайте психическа отдалеченост. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват доста и връзките им стават сходни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.
Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се заобикаля всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Доминиращ 19 лунен ден до 23:14ч на 8 август (от 22:52ч на 7 август)

Паякът е знак на деня, който въплъщава Твореца, Тъкача на нашата орис. Този лунен ден има тежка, отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения, по тази причина е по-добре да се лимитират контактите, изключително с несъответствуващи хора.

Съвети за деня: Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.
Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.
Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.
Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и непознати внушения.
Полезно е да се покаете, да се отървете от непознатото неприятно въздействието на някого, от лъжите, гордостта.

Препоръчва се разчистване на себе си и дома. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Можете да обиколите стаите със свещ, да поседите до огъня в камината. Най-добре е да бъдете сами, с цел да избегнете ненужни проблеми, в случай че е допустимо.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” до какъв брой сме горди и отмъстителни. Контактите с хората са неподходящи. Не би трябвало да се спори и да се обясняват връзки, защото ситуацията може да стане по-зле. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите персонални връзки и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.
Добре е да се ограничи физическото натоварване, защото съществува риск от приемане на неприятни пострадвания. Не се предлага да се занимавате със самолечение. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Лунният календар поучава да се откажете от всевъзможен секс, даже сексуален масаж не се предлага.
Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 23:14ч на 8 август до 23:36ч на 9 август

21 безоблачен ден – Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат огромни пространства и да се разхождате.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР