Луната е в знак Овен до 02:29ч на 1 февруари

...
Луната е в знак Овен до 02:29ч на 1 февруари
Коментари Харесай

Добре е по-малко да се говори – силата на словото нараства неимоверно

Луната е в символ Овен до 02:29ч на 1 февруари

Луната в този знак настройва хората за битка, противопоставяне. Емоционалното напрежение се усилва, поражда импулсивност, ускорява се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не изяснявайте връзките. Днес компромис да се реализира надали е вероятен. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. През деня може да се появи главоболие понякога. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 6 лунен ден до 10:39ч на 30 януари (от 10:16ч на 29 януари)

Следва 7 лунен ден от 10:39ч на 30 януари до 11:02ч на 31 януари

Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете на този ден. Но всички положителни пожелания ще се осъществен.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят само към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Не забравяйте, че всеки ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс. Полезно е да се четат молебствия, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се поддържа връзка с природата, да се чисти енергийното поле, да се вършат ритуали за привличане на шанса.

Не би трябвало да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден още веднъж би трябвало да е гальовен и къс Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на колегата си.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

16 безоблачен ден – Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. Ден на естетика, баланс и ред. Препоръчва се да се подрежда, всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Добре е да се направи главно разчистване, да подредите целия си дрешник. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва, да се заобикалят празните диалози. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР