Луната e в знак Овен до 00:54ч на 7 февруари Луната

...
Луната e в знак Овен до 00:54ч на 7 февруари
Луната
Коментари Харесай

Добре е денят да се прекара в уединение

Луната e в символ Овен до 00:54ч на 7 февруари

Луната в символ Овен психически "добавя масло към огъня ". Инстинктивните реакции се форсират. В настроението има натиск на усеща и неспокойствие за дейности. Хората са склонни да нападат с главата напред, подготвени са да се борят. Овена дава непобедима сила и вярата, че всичко е допустимо. Но може да се появи вътрешно неспокойствие, неспокойствие, припряност и несъобразителност в дейностите, което да докара до разногласия и кавги. Много деликатни би трябвало да сте на пътя без значение дали в ролята на пешеходец или водач. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни субстанции и огън. Да се заобикаля приемането на огромно количество алкохол, мощен чай и кафе. Най-добре да се заменят със сокове и чиста вода. Уязвима е главата и всичко по нея.

Луната минава на луфт от 19:22ч до среднощ.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 10:26ч

Следва 7 лунен ден от 10:26ч на 6 февруари до 10:48ч на 7 февруари

Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Може да ви предизвикат, само че не трябва да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна, откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни за всичко, което казвате, тъй като ще бъде осъществено. На всяка цена избягвайте да се стига до спор и да изричате гневни думи. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро лъжата ще стане истина.

Всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Фразите носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Почистването, пренареждането на мебели и всевъзможни други отговорности към къщата ще вървят добре, в случай че не лишават доста време и старания. В противоположен случай е по-добре да отложите грандиозните промени за по-благоприятно време.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът е целесъобразно да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е да има музика като декор. Сега тя ускорява очароващото влияние.

Слънчев календар – 23 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще овехтеят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР