Луната е в знак Лъв. Сега можете да се почувствате

...
Луната е в знак Лъв. Сега можете да се почувствате
Коментари Харесай

Всичко което правите днес, ще се получава добре

Луната е в символ Лъв. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си.

Действително енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Всичко което вършиме, ще се получава добре. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Добре е да има приятни изненади, дарове. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

19 лунен ден продължава до 21:22ч. Денят е комплициран и елементарен по едно и също време. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се отбраните с молитва, нищо няма да ви грози през него. Прекарайте го както нормално прекарвате своите дни, само че бъдете по внимателни и деликатни. Не се занимавайте с проекти за бъдещето, нови хрумвания и планове. Нищо не планирайте, не подписвайте контракти, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете. Увеличава се заплахата от контузии. Главната отбрана на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите.

През този ден се отварят каналите, които ни свързват с предишното. Днес се обърнете обратно и поразмишлявайте за тези, с които сте били несправедливи, и за тези, които са ви наранили, простете на оскърбилите ви и поискайте амнистия от афектираните, поправете грешките направени в предишното, които се отразяват на сегашното и основават днешните ви проблеми. Удачен ден за работа над себе си, за отърваване от горделивост, илюзии, непознато въздействие. Луната “затъмнява” разсъдъка. Критически ден за психологично болните. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката.

Секс - Препоръките са никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.

19-ти лунен ден – знак: Паяк, мрежа - Родените през 19-ти лунен ден са самоотвержени, високо нравствени и надарени хора. Срещат недоумение от страна на близките, поради странното си държание и самобитния манталитет. Надарени са с вълшебен умения и качества, само че би трябвало да ги употребяват за положително, другояче могат да донесат щета. По натура са положителни, само че някои имат остроумен и перверзен разум. Сред тях се срещат интриганти и лъжци, или разочаровани от живота хора. Не ги притегля известността, харесва им да ръководят в сянка.

Да внимават при спортни занимания и физическо натоварване, защото има възможност от контузии. Излишъкът от отрицателни страсти, незаинтересованост, неспокойствие са основната заплаха за родените в този ден. Такива страсти би трябвало да се държат под надзор. Често пият прекалено много, само че алкохола им работи пагубно. Те би трябвало да знаят това и да заобикалят използването му.

20 лунен ден стартира от 21:22ч и продължава до 22:31ч на идващия ден
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР