Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на

Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на ...

Ден за любов, смирение и прошка.


Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на 22 май. Както лъвът се счита за цар на животните, така и този период се явява “царствен”. Всичко каквото правите, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

6 лунен ден започва от 10:53ч до 12:02ч на следващия ден. Първият от “благословените дни”. Като правило, хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Старинно поверие казва, че “ако небето е много ясно или обратното, закрито е от много облаци, това означава, че в света няма истинска хармония”.

6 лунен ден е добър за получаване на радост и удовлетворение на страстите. Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Денят е спокоен и мирен. Препоръчва се пасивност. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

Не обременявайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Подходящ е да подмладяващи процедури и очистване както физическо, така и духовно. Казва се, че ако е блокиран десният ви синус, не трябва да се яде нищо, докато не се отпуши. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Секс - Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол. В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класически секс с традиционни пози. Въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстрижка способства подобряване на вашето здраве. Един от оптималните дни за това. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Сънища – За сънищата си е по- добре на никого да не разказвайте. Към тях се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Източник: novini.bg