Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на

...
Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на
Коментари Харесай

Ден за любов, смирение и прошка


Луната е в символ Лъв от 02:12ч до 05:04ч на 22 май. Както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява “царствен”. Всичко каквото вършиме, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Действително енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Дните на Лъва са хубави за празнуване и забавление.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

6 лунен ден стартира от 10:53ч до 12:02ч на идващия ден. Първият от “благословените дни”. Като предписание, хората стават по-възприемчиви от нормално. В този интервал се гълтам и усвоява силата на Вселената. Старинно вярване споделя, че “ако небето е доста ясно или противоположното, закрито е от доста облаци, това значи, че в света няма същинска хармония”.

6 лунен ден е добър за приемане на наслада и задоволство на пристрастеностите. Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подобаващ за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата.

Денят е спокоен и кротичък. Препоръчва се бездейност. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Могат ненадейно да бъдат открити тези движимости, които са били изгубени или откраднати.

Не обременявайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Подходящ е да подмладяващи процедури и ликвидиране както физическо, по този начин и духовно. Казва се, че в случай че е блокиран десният ви синус, не би трябвало да се яде нищо, до момента в който не се отпуши. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене. Болестите почнали в този ден протичат бързо.

Секс - Денят доста подхожда за другарство с представителите на противоположния пол. В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Време за типичен секс с обичайни пози. Въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно положение.

Подстрижка способства възстановяване на вашето здраве. Един от оптималните дни за това. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Сънища – За сънищата си е по- добре на никого да не разказвайте. Към тях се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да открият на индивида освен за него, само че и за бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР