Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч

...
Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч
Коментари Харесай

Избягвайте скандалите и разправиите

Луната е в символ Лъв, където ще остане до 17:31ч на 28 март. Способства приповдигнатото и положително въодушевление. Самоувереността нараства, както и енергийният капацитет. Хората в този момент са по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Добре е да се дават и получават дарове, да се вършат приятни изненади. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през този интервал.

10 лунен ден продължава до 15:12ч. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за връзка с другари, сътрудници, родственици. Всички каузи се развиват добре. Добро време за финансови интервенции и решения на материални въпроси. Дори да има неподходящи събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

Избягвайте свадите и разправиите, влагайте по-малко страсти. Много съществени са в 10 лунен ден фамилните кавги и спорове. Те би трябвало да се заобикалят с всички вероятни средства. Бъдете толерантни, не се опасявайте да вършиме взаимни отстъпки, в противоположен случай спорът, зародил сред членовете на фамилията през този интервал, ще остане в фамилията за дълго време.

Не се предлага до 15:12ч да се подстригвате. Скъсани облекла, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове демонстрират корист с силата на деня.

11 лунен ден стартира в 15:12 и продължава до 16:22ч на идващия ден. Един от най-силните енергийно дни. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Периодът на интензивно физическо натоварване. Полезно е да се вършат дълги пешеходни разходки.

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Да се заобикалят разногласия и кавги.

Подстригване – След 15:12ч можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР