Луната е в знак Лъв до 13:36ч на 23 юни. Този

...
Луната е в знак Лъв до 13:36ч на 23 юни.
Този
Коментари Харесай

Сексът в този ден се смята за целебен

Луната е в символ Лъв до 13:36ч на 23 юни.

Този огнен знак изпълва хората с горделивост, топлота, придава благотворителност, способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Трудно е да се работи в тези дни - това е идеално време просто да се отпуснете. Време за възобновяване след мъчно прочувствено претоварване. Правете тези неща, които не изискват доста стрес.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 5 лунен ден от 09:25ч на 22 юни до 10:28ч на 23 юни

Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Време за инспекция на верността към правилата. Символ на деня е Еднорога, който значи непорочност и непорочие.

Не е уместно за съществени и нови каузи, за креативна активност. За бизнеса също не е добър ден. Започнатото през днешния ден води до противоположния резултат. Важните неща придвижите за по-благоприятно време. 

Добре е да сведете контактите до най-малко и да прекарате повече време в усамотение, в безвредна конюнктура. Не би трябвало да проявявате гнева си и да вредите на никого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас. 

Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работа над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване. 

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се единствено лека и прясна храна, млечни и свежи артикули, лесни за храносмилане. Да се заобикаля месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата. 

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят. 

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго. 

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР