Луната е в знак Лъв до 02:41ч на 23 юли

...
Луната е в знак Лъв до 02:41ч на 23 юли
Коментари Харесай

Вселената ни предлага своите щедри дарове

Луната е в символ Лъв до 02:41ч на 23 юли

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността. Луната се намира в символ Лъв и през това време множеството каузи се удават елементарно. Така както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява величествен. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Затова и не би трябвало да се губи време, действайте!

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Дните на Лъва са чудесни за празненства и забавление. Не се лишавайте от дребните наслади в живота. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. В този интервал също елементарно се вземат пари на заем(хората са по- щедри), само че мъчно се връщат. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Доминиращ 2 лунен ден от 06:30ч на 21 юли до 07:42ч на 22 юли

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова галактическа сила и би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, нито да се вземат значими решения

Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Трябва да се заобикалят отрицателни страсти, споровете. Не бива да се демонстрира лакомия и експанзия. Ако в този ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек. Бъдете положителни и великодушни, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм, само че те би трябвало да се отнасят единствено до вас, не за други хора. Може да предприемете в фамилията някои промени.

За днешния ден е изцяло обикновено да изпитате апетит и свиреп вкус, само че би трябвало да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола.

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи

Вторият лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да стартират да се навиват.

3 безоблачен ден – Може да получите неочаквани огряния или да извършите креативен открития. Приветстват се всички креативен инициативи. Силата на словото доближава своя пик. Най- мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР