Луната е в знак Лъв до 00:20ч на 5 април

...
Луната е в знак Лъв до 00:20ч на 5 април
Коментари Харесай

Денят събужда в човек скритите енергийни резерви

Луната е в символ Лъв до 00:20ч на 5 април

Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната минава на луфт в 22:30ч до 00:20ч на 5 април.

Не започвайте нищо значимо, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния, не правете огромни покупки. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем.

Продължава 10 лунен ден до 14:08ч на 3 април (от 13:00ч на 2 април)

Плановете могат да се приведат в деяние. Вселената оказва помощ да реализирате проектите си. Може да стартирате нови неща. Добро време за финансови интервенции и решения на материални въпроси. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата ви. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот.

Следва 11 лунен ден от 14:08ч на 3 април до 15:21ч на 4 април

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Трябва да се внимава да не се правят лекомислени действия. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Периодът е подобаващ за интензивно физическо натоварване.

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки! Да се заобикалят разногласия и кавги.

14 безоблачен ден - Добре е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства. Днес е добре да бъдете в приповдигнато въодушевление и да се отдадете на дейна отмора. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР