Луната е в знак Козирог от 07:49ч, където ще остане

...
Луната е в знак Козирог от 07:49ч, където ще остане
Коментари Харесай

Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

Луната е в символ Козирог от 07:49ч, където ще остане до 13:09ч на 6 юли.

В дните, когато Луната се намира в този знак всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност,точност, порядък и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за по-удачно време. Хората търсят практическата страна на нещата. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и затруднение в делата.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Отложете визитата си при ортодонт. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

Доминиращ 13 лунен ден до 20:44ч на 4 юли (от 19:39ч на 3 юли)

Денят е мистериозен и тайнствен. В него се отваря врата сред земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента.

Предсказанията, получени в този ден, могат доста да трансформират ориста ви. Слушайте препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Днешният интервал е доста добър за работа в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях ви останат неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Ден, в който молитвите, в случай че са откровени се сбъдват

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната в първите две етапи на Луната сила към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено. Ако стартират да ви изтезават неприятни мемоари и видимо забравени проблеми, това значи единствено, че е пристигнало време да се отървете от тази хронична негативност. Това става посредством способи за филтриране на съзнанието. Едни от тях са работа с положителни утвърждения, работа с Рейки, хомеопатия.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Подстрижка – Подходящо е, само че всички операции с косата би трябвало да извършите вкъщи, независимо. Не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 20:44ч на 4 юли до 21:40ч на 5 юли

16 безоблачен ден - Днес всевиждащото Божие око деликатно следи света и всеки човек. Ден за правдивост. Всяко нейно нарушение бива наказвано. Необходимо е да бъдете почтени и вежливи. Добре е да се направи изцяло разчистване на къщата, да прередите дрешника си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР