Луната е в знак Козирог. Ключови думи са точност, срочност,

...
Луната е в знак Козирог. Ключови думи са точност, срочност,
Коментари Харесай

Днес е ден за топлота и нежност, а не за бурни страсти

Луната е в символ Козирог. Ключови думи са акуратност, срочност, старание. Всичко е подчинено на дълга и отговорността. Идеално време за дейности, изискващи прецизен план, както и всяко нещо да бъде сложено по местата си. Емоциите са затормозени. Понижава се възприятието за състрадателност. Неудачно време за самопризнание в обич. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-иделното. Младите фамилии да се държат по-далеч от своите родители. Уязвими са костите, коленете, злобен мехур, черен дроб, кожата. Отложете визитата при ортодонт в случай че не ви е незабавен казуса.

2 лунен ден стартира в 08:29 и продължава до 09:16ч на идващия ден – Втори ден на новолунието. Символ на днешния ден е рогът на изобилието. През втория ден на Луната е сътворена Ева от реброто Адамово. Трябва да се прави единствено положително в този лунен ден. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се демонстрира разумност и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете с наслада, ще ви се върне неведнъж. Не единствено ние да вземаме, само че и да можем да даваме на другите. Не би трябвало да има страдание за това, което даваме. Старайте се да мислите положително и си представяйте всичко, към което се стремите по най-хубавия метод. Ако вашите стремежи са мощни и чисти, те безусловно ще се осъществен в най-кратки периоди. Избягвайте ненужните контакти. Рекламните акции в този интервал ще бъдат много ефикасни. Не е време за довеждане докрай на стартирани каузи. Добре е да завържете ново запознанство.

Болести, показали се през втори лунен ден, би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат. Важно е в този ден да се извърши измиване на цялото тяло. Може с напрежение да се занимавате с физически извършения. Не би трябвало да се преяжда и се откажете от тежка храна.

Денят е надвишаващ, пренаситен с вкус. Човек може да изпита предпочитание да погълне всичко, освен храна. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни демонстрира кое е потребно и кое е нездравословно за нас. Ако си визиите хора или храна и ви се повдигне, значи те са нездравословни за вас и би трябвало да ги избягвате.
Във втория лунен ден е удобно да изпросите благосклонност от ориста и Висшите сили единствено за себе си. Към молбите ви за благополучието на околните ви хора, Луната в този ден ще остане глуха. Това се прави в 12 лунен ден.

Секс - Този ден не е за бурни пристрастености, а за прояви на топлина и деликатност. Най-доброто време за експериментиране на нови полови техники, любовни игри, позиции. Ако желаете да синхронизирате своите ритми с тези на Вселената, то може да си устроите дребен полов празник.

Подстрижка – Подобрява здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като директно напътствие по какъв начин да действате, само че би трябвало да ги тълкувате вярно, а не да ги приемате безусловно. Сънищата биват съответни и ярки, което улеснява тълкуването им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР