Луната e в знак Козирог. Емоционалният тонус е нисък. В

...
Луната e в знак Козирог. Емоционалният тонус е нисък. В
Коментари Харесай

Днес се изсипва рогът на изобилието

Луната e в символ Козирог. Емоционалният тонус е невисок. В този интервал по-малко ни вълнуват проблемите на другите.

Мнозина ще бъдат завладени от боязън, може да се ускори възприятието за самота. В постъпките и решенията си, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Костите в този момент също са уязвими и се усилва заплахата от контузии. Не се предлага да ходите на ортодонт, да вадите и лекувате зъби.

В 04:18ч е новолуние. Новолунието е прелестно време за работа над себе си, за йога и медитация, за персонална „ инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови хрумвания, направете лист с желанията си, записвайте своите сънища и мисли. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока. Първият лунен ден стартира от новолуние и ще продължи доста малко, едвам до 07:57ч.
Луната от 08:31 до 10:33ч ще се движи на луфт и по-късно минава в символ Водолей. В този интервал не започвайте нищо ново и значимо.

2-ти лунен ден стартира в 07:57ч. и продължава до 08:36ч на идващия ден. Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за струпване на сила и осъзнаване на своите благоприятни условия. Вслушайте се в естествените ритми на 2-ри лунен ден, защото в този момент е изключително значимо да съумеете да попаднете в „ струята” и да се понесете по вълните, с цел да живеете леко, радостно и свободно. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив миг. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се означи, че даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото предпочитайте радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Отношения – Може да стартират в фамилията промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е този миг да го предприемете, изключително що касае и другите членове на фамилията. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо. Не се опасявайте да експериментирате. В последна сметка положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Полезно е да уважи античните трактати - на "Кама Сутра ", "Ананга - чин ", "Тао на любовта ", Тантра. Втори лунен ден е за разширение на половата палитра от умения.

Бизнес – Необходимо е повишение на дейната активност. Добре концентрирайте всички сили в търсене на източник за финансиране на своя план, уточняване на проектите, създадени от преди и образуване на материална база за бъдещи планове. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се подписват покупко-продажби, да се подписват договори, за определяне на нови настоятелен връзки, взимане на работа на нови сътрудници.

Подстрижка – усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР