Луната е в знак Козирог до 12:20ч на 17 юли.

...
Луната е в знак Козирог до 12:20ч на 17 юли.
Коментари Харесай

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец

Луната е в символ Козирог до 12:20ч на 17 юли. Подходящо време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Да се заобикаля безпорядъка. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните.

Ограничени са страстите, а разсъдъкът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. В връзките ще се усеща неналичието на такт и дипломация. Не се плашете да решавате сложни задания, само че дано не са фамилни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 14 лунен ден от 20:04ч на 15 юли до 20:53ч на 16 юли.

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Денят е доста сполучлив. В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този момент, приключват наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е потребно.

Възможно е да се изпита тъга, потиснатост. Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане.

Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии, само че в случай че има подрастващо потомство в него, може да има затруднения. Напълно задоволително е да им отстъпите в този миг.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да се тестват нови техники.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

В съня си можете да откриете алегорични отговори на най-важните витални въпроси. Сега подсъзнанието се пробва да ви подскаже какво би трябвало да вършиме, с цел да постигнете триумф. Доверете се на вътрешното си чувство и интуицията. Не би трябвало да включвате непряк човек в тълкуването на сънищата си.

Следва 15 лунен ден от 20:53ч на 16 юли до 21:37ч на 17 юли

28 безоблачен ден – Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР