Луната e в знак Козирог до 11:14ч на 14 юли В

...
Луната e в знак Козирог до 11:14ч на 14 юли
В
Коментари Харесай

Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума

Луната e в символ Козирог до 11:14ч на 14 юли

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, порядък и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за по-удачно време. Хората търсят практическата страна на нещата. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и затруднение в делата. Добре е всяко нещо да се слага на мястото му, да се заобикаля всевъзможен хаос.

Уязвими са злобен мехур, кожа, костната система, гръбначния дирек и долните крака. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

Пълнолуние в символ Козирог в 21:39ч. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не влизате в разногласия. 

Лунен календар: Продължава 14 лунен ден до 21:23ч на 13 юли

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко. 

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки и строителни работи.

Постенето в този ден има мощен лековит резултат. Очите в този момент са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. 

Денят въпреки това постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. 

Старайте се да бъдете в умерено, доброжелателно въодушевление. Не се опитвайте да изяснявате връзки, не псувайте, не се ядосвайте, не влизайте в разногласия, а в противен случай, отдайте на околните си вашето внимание, обич. 

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. В допълнение способства и връзката на всички равнища. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. 

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. 

Следва 15 лунен ден от 21:23ч на 13 юли до 22:13ч на 14 юли

Слънчев календар – 25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР