Луната е в знак Козирог до 10:37ч на 17 октомври.

...
Луната е в знак Козирог до 10:37ч на 17 октомври.
Коментари Харесай

Внимавайте не само какво вършите, но и какво мислите и казвате

Луната е в символ Козирог до 10:37ч на 17 октомври.

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност,точност, организация, ред и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня постепенно, само че надеждно. През това време по-трудно се изпитва състрадание към другите хора.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Хронология на лунните дни:

7 лунен ден стартира от 12:55ч на 14 октомври и продължава до 13:48ч на 15 октомври.

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да поддържа връзка, да бъде изслушван и свестен. Внимавайте освен какво вършите, само че и какво мислите, също какво казвате, защото лунният ден има отношение към силата на словото и то може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. Всяка изречена неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Тялото елементарно може да се простуди. Може да се подстригвате единствено до 13:48ч.

Следва 8 лунен ден, който стартира от 13:48ч на 15 октомври и продължава до 14:36ч на 16 октомври.

Ден за промяна, алхимия и преображение. Символ на този лунен ден е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво.

Ден на измененията. Време за втори късмет. Може да възродите старите планове. В този ден могат да зародят нерешени проблеми, непредвидени събития или да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да съумеете да решавате обстановките. Не би трябвало да им се оставя време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина би трябвало да проявят малко повече интензивност. Старайте се да не изразходвате на вятъра силата си.

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко ненужно: тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Сложете завършек на нездравословни връзки. Може да предприемете недояждане, да се направи изчистване на стомаха и червата. Болестите почнали в границите на този лунен ден могат да бъдат рискови. Често става неточност с диагнозите. Например боли стомаха, а се оказва инфаркт.

Работа и бизнес - Енергията на деня носи напрежение. В работата и бизнеса е допустимо да изпитате стрес. Отношенията в колектива могат да бъдат нестабилни. Възможни са промени в настроението. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Даже най-малките разногласия би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост един към различен. За огромните парични потоци, времето е неподходящо, по-добре е да се решат дребните въпроси.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни. Дори да чувствате предпочитание, целесъобразно е да се въздържате.

Сънищата (понеделник с/у вторник) са движимости, сбъдват се бързо. Те са доста значими в този момент, тъй като могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. Хубаво е да запомните какво сте сънували.

Днес е 29 безоблачен ден – Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Приветства се възприятието за комизъм, което се демонстрира в този ден като чувство за избавление от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и познания. Благоприятно е за диалози, само че следете за словото, което изричате.

Днес в случай че се препънете с единия крайник или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предизвестяват за някаква заплаха. Лош знак е да загубите нещо материално.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР