Луната е в знак Козирог до 09:18ч на 23 април Да

...
Луната е в знак Козирог до 09:18ч на 23 април
Да
Коментари Харесай

Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта

Луната е в символ Козирог до 09:18ч на 23 април

Да се понижи физическата интензивност. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт. Препоръчва се взимане на горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. 

Въздържайте се от закупуване на обувки -  купени под Луна в Козирог, в никакъв случай не стават меки и не можете да ги износите.

Лунен календар: 21 лунен ден от 02:11ч на 22 април до 03:05ч на 23 април

Денят има мощна позитивна сила. Ден за креативна активност и щедрост. Разкриват се евентуалните благоприятни условия на човек. Основните характерности - доброволна жертва, храброст, дръзновение, настойчиво реализиране на мечтаното. Всички неочаквани хрумвания могат да се осъществен незабавно. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате деликатно какво се случва в близост, с цел да станете част от света към вас. Добър ден за взимане на решения. Също по този начин и за духовна работа.

Даже и най-пасивните по природа хора през днешния ден ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се усили самочувствието, решителността и смелостта в делата и изказванията. Добре е да се срещнете със остарели другари, някогашни сътрудници и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори късмет. Не предприемайте обаче изясняване на връзки.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е належащо преди всичко да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се организира серия от процедури за филтриране на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Сега елементарно ще съумеете да се откажете от неприятните привички, в случай че пожелаете. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятърът. Болестите на този ден могат да бъдат съществени и продължителни, само че с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. В 21 лунен ден става превръщане на вътрешната конструкция на индивида.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но защото в този момент Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се притегли галактическата сила, в прическата през днешния ден би трябвало да се употребяват железни декорации.

Слънчев календар – 3 безоблачен ден – Приветстват се креативните инициативи. Може да получите неочаквани огряния или да извършите креативен открития. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР