Луната е в знак Козирог до 06:43ч на 7 октомври

...
Луната е в знак Козирог до 06:43ч на 7 октомври
Коментари Харесай

Ден подходящ за вътрешна работа над себе си

Луната е в символ Козирог до 06:43ч на 7 октомври

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега елементарно се построяват тактики.
Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

8 лунен ден до 15:34ч на 6 октомври (от 14:44ч на 5 октомври)

Продължава денят на измененията и вътрешната промяна. Не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Могат да настъпят непредвидени събития. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията, горест, незаинтересованост.

Този ден е подобаващ да поискате амнистия и да простите на хората, да се забавлявате с обичания човек или в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате разногласия и спорове.

9 лунен ден от 15:34ч на 6 октомври до 16:16ч на 7 октомври

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

В връзките елементарно могат да се породят спорове. Денят не е подобаващ за първа среща. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После постоянно ще се питате:”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Съновиденията, които предстоят демонстрират какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни сънища.

20 безоблачен ден – Ден на успеха над страховете, по тази причина не би трябвало да се изпитва уязвимост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не би трябвало да се унищожава живата природа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР