Луната е в знак Козирог до 01:41ч на 11 декември.Мислите

...
Луната е в знак Козирог до 01:41ч на 11 декември.Мислите
Коментари Харесай

Денят е лош за слабите и пасивните хора

Луната е в символ Козирог до 01:41ч на 11 декември.

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в страстите си. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

2 лунен ден продължава от 08:29ч на 8 декември до 09:23ч на 9 декември.

Доминиращ 3 лунен ден, който стартира от 09:23ч на 9 декември и продължава до 10:11ч на 10 декември.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Избягвайте диалози за вашите инициативи. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства. Избягвайте пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Денят се смята неприятен за слабите и пасивните хора.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат физически извършения. Раздвижвайте плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред през днешния ден, значи имате застой на астрална сила. Време да очистите астрала си. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

Сега човек елементарно се гневи и става раздразним, по тази причина е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Опитайте да избегнете прояви на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Това е неосъществена сила. Дори нарасналата подозрителност е неприемлива. Не желайте зло на никого. Девиза на деня е „ най-много самообладание и успокоение ”. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията. Сега не е уместно за нови запознанства.

Секса в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен, да има повече откритост, фикция, многообразие, странност. Сексуалните сили са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата.

Подстригването в този ден води до плодородно обновяване на енергийния капацитет. Стимулира се интензивността на космите - антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те
ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да
няма след това проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.

Днес е 24 безоблачен ден – В този ден става разгула на тъмните сили, по тази причина е належащо да се прояви повече зоркост и нерешителност. Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите каузи. Денят е добре да се посвети на пост и молитва, да се посетите храм, да започнете цикъл на недояждане, лекуване. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР