Луната е в знак Дева в трета фаза. Ключовите думи

...
Луната е в знак Дева в трета фаза. Ключовите думи
Коментари Харесай

И най-разхвърляните хора работят по-лесно

Луната е в символ Дева в трета фаза. Ключовите думи са отговорност, ред, дисциплинираност. Сега и най-разхвърляните хора работят по-лесно. Като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Обръща се внимание и най-дребните елементи. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата. Нещата може да се развият не по този начин, както очаквате. Благоприятно време за козметични процедури.

Благоприятната характерност на планетните сили омекотява отрицателната сила на лунния ден. Луната подписва през днешния ден единствено хармонични аспекти - тригони с Венера Слънцето и Плутон; секстили с Марс и Юпитер. Период на хармонизация и непоклатимост. Хората ще се усещат оживени и в приповдигнато въодушевление, ще усетят насладата от любовта. Прилив на сила ни чака. Получаваме действителна опция да получим това, което ни би трябвало, само че и да изпортим работата заради раздразнителност и превъзбуда. Повишава се степента на прочувствено влияние върху другите, прави хората уверени и напористи. В любовта – подобаващ миг за самопризнание, в работата – предпочитание да се приключи започнатото.

19-ти лунен ден продължава до 22:32ч. – носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.
Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.
Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости.
Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.
Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Не бива да се стрижат коси и да се режат нокти.
Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения – В този лунен ден сме „ проверявани” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи. Не би трябвало да се спори и да се обясняват връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите единствено с топла вана.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.

Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да вършиме въртеливи придвижвания към тялото със запалена църковна свещ (наблегнете върху пъпа и гърдите) и след това я оставете да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР