Луната е в знак Дева и на празен ход до

...
Луната е в знак Дева и на празен ход до
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Ден на пасивност, усамотение и покой. Вслушвайте се във вътрешния си глас

Луната е в символ Дева и на луфт до 10:56ч, след което минава във въздушният знак Везни.

Хората стават по-миролюбиви, по-малко пораждат кавги и са изключително чувствителни към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Посредничеството на другари, родственици, а също и техните препоръки могат да бъдат прекомерно ефикасни. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Лесно се реализират взаимни отстъпки. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. ТОва оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.
свързани новини5451на 24.11.20214066на 09.11.2021
Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар – 25 лунен ден от 01:18ч на 29 ноември до 02:29ч на 30 ноември

Символ на този ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Днес ще успее единствено този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че е добре да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо.
свързани новини7145на 03.11.2021
Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.
свързани новини3213на 16.10.2021
Бързият секс в този момент не се предлага. Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Слънчев календар - 14 безоблачен ден - Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства.

По-важни аспекти:

Марс тригон Нептун
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР