Луната е в знак Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност.

...
Луната е в знак Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност.
Коментари Харесай

Не пренебрегвайте и най-дребните детайли

Луната е в символ Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Сега не би трябвало да се подценяват и най-дребните елементи, тъй като както се споделя и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Хората са по-критично настроени и елементарно могат да се появят търкания с близките. Градуса на страстите в този момент е понижен.

Всичко, което извършите в този момент за здравето си, ще е двойно по-полезно. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Подходящо време за недояждане. Ако не гладувате, би трябвало да се заобикаля тежката храна. Добре е да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече щета, в сравнение с в друго време.

13 лунен ден продължава до 18:42ч. Девизът на днешният ден е „ Осъзнатост” и тя би трябвало да се увеличи точно през днешния ден. Един от най-мистичните и значими интервали от целия лунен месец. 13-ия лунен ден, не е толкоз елементарен за схващане. Той е деен, само че не е подобаващ за битка. Енергията в него се дава единствено на индивида, който я е употребявал вярно през предходните дни. И е належащо да употребявате ресурсите си в този ден доста вярно и рационално. Идеалното време за духовни търсения. Човек може да проникне във вътрешните секрети на Вселената, да разбере мъдростта на битието. Ако прекарате вярно 13-тия лунен ден, можете да коригирате ориста си.

Ден за обучение, за асимилиране на нови познания, за струпване на информация, само че деликатно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете промени и корекции в проектите, делата и плановете си. Ако се върнат остарели проблеми към вас, отнесете се към тях умерено, без непотребни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на предишното. Анализирайте всяка своя дума и деяние през целия ден. Следете вършиме ли това, което желаете или се ръководите от желанията на други хора, нещо, което ви постановат извън? Помислете не предавате ли себе си, вашата вътрешна същина? Работете с страстите си и се пробвайте да ги коригирате. Наблюдавайте прочувствените реакции и не бъдете спонтанни, а се пробвайте да разберете - от кое място идват, къде вие се пробвате да манипулирате другите хора.

Покупки и домакинска работа в този ден може да се правят, само че единствено в случай че е належащо. Ако ви следва извършване на покупки, не го правете механично, по навика, само че се пробвайте да погледнете този развой по нов метод, да видите къде харчите на вятъра парите си и какво е по-добре да купите.

Избягвайте да гладувате, защото стомаха се нуждае от натоварване.

Можете да се подстригвате, само че в случай че го извършите сами. Не е уместно за посещаване на фризьорски салон, не поверявайте през днешния ден своята сила на различен човек. Сънищата, които сте сънували (29 с/у 30.03.) са доста значими. От тях можете да почерпите същинска мъдрост. И в случай че сте имали сън в 13-то лунно денонощие, той ви е бил пратен от Висшите сили. Вселената може да ви покаже пътя, по който можете да стигнете до щастието.

14 лунен ден стартира в 18:42 и продължава до 19:50ч на идващия ден. В този лунен ден се чувствайте господари на ориста си. Изразявайте волята си. Само вие създавате сегашното и още повече - бъдещето. Вие и никой различен. Време е да поемете цялостната отговорност.

Има отлична духовна процедура, изключително за този лунен ден. Започнете от сутринта (вижте часовете). Практиката се назовава "сега или в никакъв случай ". През целия ден, незабавно щом ви пристигна някакво предпочитание, концепция, желание - неотложно, без закъснение, на секундата го направете. Това важи и за по-големи неща и за дреболии ( в границите на приличното и нормалното). Допие ви се чай? Не стойте, незабавно отидете в кухнята и си направете чай. Промъква ви се мисълта да позвъни на някогашния или някогашната си, с цел да разбере по какъв начин се усеща? Направете го незабавно.

Отношения и секс в 14 лунен ден - Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс тук-там, на които не сте го правили и по метод както не сте го правили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР