Луната е в знак Дева до 17:39ч на 31 май

...
Луната е в знак Дева до 17:39ч на 31 май
Коментари Харесай

Денят носи самозаблуди и измами

Луната е в символ Дева до 17:39ч на 31 май

Добро време за решение на всекидневни проблеми. Човек през този интервал е срамежлив и оттеглен в държанието си. Заедно с това става много сериозен. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци.

Най-доброто време за главно разчистване на дома. Подходящо за козметични процедури.Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Не бива да се вършат интервенции на органите на коремната празнина.

Продължава 8 лунен ден до 13:17ч на 30 май (от 12:05ч на 29 май)

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Денят може да сервира доста непредвидени изненади. Това може да ви принуди да вземате бързи решения. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Благоприятно за занимания с интелектуален труд и благотворителна активност.

Работа: по-добре е да отложите финансови интервенции. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни.

Доминиращ 9 лунен ден от 13:17ч на 30 май до 14:30ч на 31 май

Съвпада с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе. Време на енергиен поврат. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Не би трябвало нищо да се възнамерява и да не се стартират нови каузи. Откажете се от значими срещи и огромни покупки.

В страстите се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност. Да се лимитират контактите с други хора и да се заобикалят разногласия. Могат да се проявят вашите недостатъци. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Ден за вътрешна промяна

Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този интервал са потребни.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, да се пазят от обезчестяване, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

11 безоблачен ден - Не се предавайте на унинието. Не се предлагат планомерни дейности. Хубаво е да се занимавате с творчество, изобразяване, лирика, музика. Опитайте се да поддържате връзка елементарно, да вършиме радостни изненади на другите. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Времето, което отделите за занимания с дете в 11 безоблачен ден се смята за богатство дело.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР