Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.

...
Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.
Коментари Харесай

Ключовите думи днес са отговорност, ред и дисциплина


Луната е в символ Дева до 04:14ч на 27 април. Сега е времето да предприемате всичко, което желаете. Ключовите думи през днешния ден са отговорност, ред, дисциплинираност. По това време и най-разхвърляните хора работят елементарно. Именно в този момент не би трябвало да се подценяват и най-дребните елементи, тъй като както се споделя и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

До 15:20ч въздействат трендовете на 10 лунен ден. В този ден Луната оказва помощ да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развиване, уголемява кръга на ползите, ускорява остроумието, интензивността. Хората стават по-оригинални и самостоятелни, самоуверени. В 10-я лунен ден не се предлага усамотение. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Отделете време за родители, родственици, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да откри нов източник на сила. Сега може да предприемете нови каузи, да започнете нова активност. Идеален интервал за самоусъвършенстване. Препоръчва се да извършите самоанализ и да се самовглъбите в себе си. Подходящо е за всевъзможни духовни практики, за йога, медитации. Избягвайте подстригването.

В 15:20ч стартира 11 лунен ден, който ще продължи до 16: 2 9ч на идващия ден. Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили, с цел да не си навредите. Ден, в който са нужни нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможен бизнес. Дейностите, стартирани в този ден, би трябвало безусловно да се доведат до дъно. Не би трябвало да претоварвате себе си. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. През този ден може да се сблъскате с някаква мистерия, на която да ви се наложи да търсите отговора, само че може и да се отклоните от пътя в търсене на излаз от комплицираните обстановки.

Здраве - Уязвими са областите на бедрата (кости, мускули), огромните артерии, сърдечно-съдовата система. Интензивно лекуване или интервенции в тези области не се предлага. Физическата интензивност е по-добре да се ограничи тези дни. Нарастват реакциите на стресовите обстановки.

Благоприятно е да се изследват областите на ръцете (плещите, предмишницата, китките, раменете), бронхите, белите дробове. Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с повече О2 и за по-добър сън.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури, като да вземем за пример разчистване на аурата от негативите посредством измиване, натъркване със сол, посредством Рейки, циркулиране към тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване освен физическо, само че и духовно. Можете да четете молебствия, мантри.

Хранене - Благоприятно е акцентът да падне върху белтъчната храна от растителен генезис (боб, зърнени храни, орехи). Сладките и мазни артикули да се заобикалят.

Отношения - Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи.

Секс- Период на висока интензивност. В половата сфера това също се усеща доста добре. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има обич по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство. В този ден сътрудниците би трябвало да бъдат взаимно полово дейни.

Подстригване след 15:20ч - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Сложен ден и енергийно доста мощен, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Максимално нараства виталният капацитет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР