Луната е в знак Дева до 00:17ч на 7 април

...
Луната е в знак Дева до 00:17ч на 7 април
Коментари Харесай

Не отлагайте за по-късно това, което можете да свършите сега

Луната е в символ Дева до 00:17ч на 7 април

Ключовите думи през днешния ден са отговорност, порядък, дисциплинираност. Вниманието се концентрира върху настоящите задания. Когато Луната е в символ Дева и най-разхвърляните хора работят елементарно. Именно в този момент не би трябвало да се подценяват и най-дребните елементи, тъй като както се споделя и “най- дребното камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Луната излиза на луфт от 16:30ч до среднощ, след което минава във въздушния знак Везни. Да не се подхваща нищо значимо.

Продължава 13 лунен ден до 17:56ч на 6 април (от 16:38 на 5 април)

Денят можете да се сравните с колело, което се търкаля от планина. Не се плашете и не забавяйте скоростта. Успехът е близо. 13 лунен ден не е подобаващ за съществени каузи и инициативи, изключително в случай че ги вършите сами. Ако планирате значим въпрос, отложете неговото осъществяване за по-благоприятно време. Но без значение какво се случва, не изоставяйте авансово започнатите каузи. Енергията да завършите започнатото е изцяло задоволителна.

От енергийна позиция в този лунен ден освежаваме енергийният си ресурс, обновяваме виталната мощ. На 13-ия лунен ден идват такива галактически трептения, които въздействат удобно на креативната сила.

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот.

Днес и на следващия ден се отваря врата сред небето и земята, и човек може да разбере незнайното

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по- късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за отработване на грешките. Могат да се повтарят разнообразни житейски обстановки, хора и събития от предишното да се
върнат, евентуално в леко изменена форма. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което ни се случва, ние го заслужаваме. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво тъкмо сме създали "погрешно" и в случай че е допустимо, да го
изправим.

Ако в обкръжението ви има хора и откакто поддържате връзка с тях ви се появи възприятие за непълноценност, главоболие или се депресирате, тогава е пристигнал най-подходящият миг да прекъснете връзките с тях. Лош знак за този ден е болки в стомаха - те демонстрират некоректността на вашите дейности. Заболяванията, почнали в този ден, могат да станат продължителни и мъчно се лекуват. Освен това заболяванията на тринадесетия лунен ден се смятат за кармични и медицинските средства не са задоволителни за лекуването им.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Той би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Въздържайте се от нови запознанства.

До 17:56ч може да се подстригвате, само че всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

В този магически и тайнствен ден е доста удобно да се опече кръговиден самун. Зарадвайте себе си и обичаните хора с апетитен, хрупкав домакински самун.

Следва 14 лунен ден от 17:56ч на 6 април до 19:15ч на 7 април

17 безоблачен ден - Ден за отбрана на справедливостта. Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се стартира цикъл на самообучение, на учене. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха, с цел да се почисти аурата ви от отрицателни сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР