Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на

...
Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на
Коментари Харесай

Астро: Активирайте си чувството за хумор

Луната е в символ Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на 24 март. Ключовите думи са активност и интензивност. Емоциите са повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, ексцентрични действия и непредвидени решения. Не се предлага рутинна работа. Растящата Луна в символ Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си възприятието за комизъм.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства.
5 лунен ден продължава до 09:29ч.

6 лунен ден стартира в 09:29 и продължава до 10:12ч на идващия ден. Символи на деня е жеравът, който въплъщава връзката с боговете, опция да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се одобри света подобен, какъвто е и никога да не му се противопоставяме. Препоръчително е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент да се приключи недоволството и негативните страсти. Шестият лунен ден е за помилван, блян към обич и берекет.

Счита се за сполучлив и положителен ден. Това е въздържан интервал. Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Всичко може да бъде сполучливо, в случай че се съблюдават няколко правила, основното от които е оптимално умиротворяване, успокоение и естетика в душата. Трябва да се не помнят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. В 6 лунен ден могат да се стартират нови каузи.

Денят е спокоен и кротичък. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си.

Здраве - Днес е уязвимо гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене. Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Днес е доста уместно за работа с силите. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики.

Секс - В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. По-малко секс, повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности.

Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.
Покупки – Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Гадаене – удобно време за гадаене на бъдещето
.
Сънища – Към сънищата се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да разкрият на индивида бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого.
Хубаво е в този ден да видите облаци. Ако небето е ясно или противоположното – тъмно, това е знак, че няма никаква естетика в света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР