Луната е в знак Близнаци от 03:01ч до 05:45ч на

...
Луната е в знак Близнаци от 03:01ч до 05:45ч на
Коментари Харесай

Отваря се врата между земята и небето

Луната е в символ Близнаци от 03:01ч до 05:45ч на 19 януари.

Периодът принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо. Енергията се разпилява в "нищонеправене ", за свободно забавление, нехайно любознание, безполезни старания. Хората в този момент са неспособни да мислят по-задълбочено и да вземат съществени решения. Не се уединявайте. Срещнете се с родственици или близки другари. Много е потребно да се вършат разходки пешком или с кола, къси пътувания. Необходимо е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се вършат интервенции на гърлото, езика и ръцете.

Продължава 12 лунен ден от 13:17ч на 16 януари до 13:54ч на 17 януари.

Денят нормално е кротичък и спокоен, носи триумф и шанс и подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Изисква се повече централизация. Могат да се случат непредвидими неща, само че всичко, което се случва е за по-добро.

Молитвите, отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Не бива да се ядосвате и гневите, да влизайте в разногласия, да се единствено съжалявате, да плачете. Може да останете в това положение за дълго.

Следва 13 лунен ден от 13:54ч на 17 януари до 14:39ч на 18 януари.

В този тайнствен ден се отваря врата сред земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента. Предсказанията, получени в този момент могат доста да трансформират ориста ви.

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното ви. Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски - най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Подстригването е уместно е, само че всички операции с косата би трябвало да извършите вкъщи, независимо след 14:00ч. Не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Сънищата са значими, тъй като посредством тях човек може да получи същинска мъдрост.

Днес е 3 безоблачен ден - Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на храм. Повече време прекарайте вкъщи си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР