Луната е в знак Близнаци от 00:01ч на 19 юни

...
Луната е в знак Близнаци от 00:01ч на 19 юни
Коментари Харесай

Ден за алхимия на душата и разбиране на по-висшите истини

Луната е в символ Близнаци от 00:01ч на 19 юни до 09:03ч на 21 юни

В дните на Близнаци сме съобразителни и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира усещания и генерира нови хрумвания, само че единствено теоретично. Тези дни са отворени за контакти и удобни за нови познанства и за определяне на нови връзки и партньорства. Добре е да отидете на посетители, на кино, на спектакъл, на галерия.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват с работа. За предпочитане е да се заобикалят непроветрени пространства и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лекуване. Грижете се добре за ръцете и краката. Добре е да вършиме дихателни извършения.

Лунният календар не разрешава:
- интервенции на гърдите, белите дробове, ръцете;
- поливане на стайни растения (в противоположен случай корените ще изгният).

Идват последните дни на лунния месец. Луната понижава, а с нея и нашата сила, тъй че тя би трябвало да бъде предпазена. Бъдете спокойни, приемайте всичко, което се случва с обич.

28 лунен ден от 04:28ч на 19 юни до 05:03ч на 20 юни

Символът на деня е лотосът.

Ден за схващане на по-висши истини, алхимия на душата, придобиване на духовно схващане, отваряне на всички чакри, знание за предишните прераждания. Добре е да се работи с фините тела, за ясновидство.

Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат забавни неща с вас. Всичко, което до момента е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Сънищата са оракулски.

Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Добре е да се засаждат потребни растения, както и да „ посеят” положителни мисли. Молитвата и покаянието в този момент работят благотворно. Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф.

Трябва да се стараете да бъдете в положително въодушевление през целия ден, без значение от действителните събития в живота ви. Това е методът да хармонизирате личността си на физическо и психическо равнище. Опитайте се да намерите позитивното в неприятностите. Трудно е, само че е належащо.

Необходимо е да се пази зрението, да се чете по-малко, да не гледате слънцето и ярка светлина. Трябва да се грижите за главата, мозъка си, да наблюдавате кръвното налягане.

Не би трябвало да режете дървета, да чупите клони, да късате и да подарявате откъснати цветя. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли и да не се споделят неприятни думи.

Секс–На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Не е уместно за подкастряне. Може да снижи вашата интензивност.

1 безоблачен ден - Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен единствено за хора, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят другите - учители, водачи, началници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР