Луната е в знак Близнаци до 20:55ч на 25 юли Лунната

...
Луната е в знак Близнаци до 20:55ч на 25 юли
Лунната
Коментари Харесай

Ако зарадвате дете в този ден, целия месец щастието ще ви съпровожда

Луната е в символ Близнаци до 20:55ч на 25 юли

Лунната ви същина ще остане надълбоко подтисната, а се оживява слънчевата ви същина. Засилват се екстровертните качества. Луната в Близнаци прави хората по-общителни, по-разговорчиви, само че и по-склонни да изтърван това, което не е за казване. Подходящо е за посещаване при родственици или близки другари. Полезно е да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е доста чист въздух. Емоциите са по-повърхностни. Има податливост към лекомислени и повърхностни действия и непредвидени решения. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. Не се предлага да вършиме маникюр в този момент.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:14ч на 24 юли до 02:51ч на 25 юли

Ден за уединение, съзерцаване, медитация и покой. Костенурката е знак на деня, а неговият лозунг е “Бързай постепенно ”. Както знаете, нейните придвижвания са мудни и премислени. Трябва също като това умно животно да отделите време и да претеглите всичките си дейности.

Вслушвайте се във вътрешния си глас. Поддържайте мислите си ясни и спокойни. Всеки знак към вас през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо.

Нежелателно е за демонстрация на начинания, за решение на значими проблеми, да се стремите да поставите всичко на мястото си. Денят е подобаващ за бездейност. При мнозина ще липсва предпочитание за каквото и да е. Не би трябвало да се стартира нищо ново, само че може да се приключи започнатото. Не е уместно за нови проекти. Не хабете непотребни сили.

Вътрешният нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Не споделяйте мислите си с другите, дано персоналното си остане персонално. Избягвайте тематики за персоналния си живот.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Починете си от ежедневната блъсканица - оставете тялото да се възвърне изцяло. Добрата отмора елементарно ще възвърне физическите и умствените сили. На 25-ия лунен ден би трябвало да обичате всяка част от себе си. Това се отнася както за плюсовете, по този начин и за минусите на вашата персона.

Ако осъществите ново запознанство с някой в 25 лунен ден, тогава той ще се трансформира във значим човек в живота ви. Можете също по този начин да уговорите среща със остарели другари - несъмнено ще имате какво да запомните.

Сексът би трябвало да е сетивен и муден. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пийне малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна.

Слънчев календар – 6 безоблачен ден – Посветен е на любовта. Хубаво е да намерите пътя към сърцето на различен човек, да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ взаимно. Заемете се с подсилване на връзките с околните ви хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за тях. Отделете безусловно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец щастието ще ви съпровожда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР