Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март.

Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март. ...

Бъдете внимателни: всичко, което казвате, ще бъде реализирано!.


Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните. Хората са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Подходящо време за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс. Сега лесно се хваща простуда в белите дробове, да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се почувствате добре след това.

6 лунен ден продължава до 10:12ч.

7 лунен ден започва в 10:12 и продължава до 11:02ч на следващия ден. Денят е сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи и като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, ще бъде реализирано. Това, което силно желаете на някой или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете в този ден. Много скоро ще стане истина. Но в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. Човек трябва да се научи да говори правилно и да се освободи от думите - паразити.

В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да ядете пилешко месо, яйца.

Здраве - Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Секса по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е по време на секса да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригване то е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Източник: novini.bg